MNB Deviza középárfolyam (real-time)     337,36     306,22

Kiemelt gyártók

Gigabyte Asus WD Corsair Kingston Creative Logitech EK Water Delock

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Lehet-e Bankkártyával fizetni Önöknél, vagy elfogadnak-e bármilyen utalványt?

Boltunkban bankkártyával lehet fizetni, ellenben semmilyen utalványt nem áll módunkban elfogadni.

 • Van-e lehetőség előre utalással fizetni?

Természetesen van, ilyenkor a megrendelés alapján kiállítunk egy számlát, melyet a megadott e-mail címre kiküldünk, ez alapján tudnak utalni a számla számának megjelölésével. Amint megérkezett az összeg bankszámlánkra, a megjelölt üzletben a megrendelés átvehető. Figyelem, csak olyan termékeket érdemes előre utalással kifizetni, amelyek raktáron vannak, mivel ha az előre kifizetett termék valamilyen oknál fogva mégsem érkezik meg, Storno számla, pénz visszautalás stb. Felesleges procedúra és idő.

 • Meddig vannak nyitva? Hétvégén nyitva vannak-e?

Hétköznapokon 9:00 - 19:00 között, szombaton pedig 9:00 - 16:00 között!

 • Mi a pontos címük? Hogyan lehet eljutni Önökhöz?

Központi szaküzlet és szerviz: 1094 Bp., Ferenc tér 5.

Gyalogosan: 4-6 villamos Mester utca megálló (Petőfi híd mellett), majd Körúttól Mester utcában 5. utca balra (Bokréta utca). A térnél balra sarok bejárat.
Autóval: Mester utca felől Bokréta utcán át, Üllői út felől pedig a Berzenczey utcán át közelíthető meg a Ferenc tér.

 • Amelyik terméknél az van feltűntetve a web áruházunkban, hogy rendelhető, mikorra tudják beszerezni?

Ha nincs zárójelben érkező darabszám és dátum a webes felületünkön, akkor a beérkezés minimum 1 hét, de sajnos lehet 2 -3 hét is. Ha rendelhető a beszállítónktól, akkor a rendelésünk leadásától számított 1 hét a szállítási időpont. Rendeléseket minden hét közepén adunk le, ami a következő hét csütörtök - pénteki napján érkezik meg.

 • Biztosan megkapják azokat a termékeket, amelyek érkező státuszban vannak?

Sajnos ezt nem tudjuk előre megmondani, csak akkor mikor megérkezett az áru, bevételeztük, és látjuk, mi az ami megérkezett, és mi az ami nem.

 • Értesítenek, ha megérkezik a termék, amit rendeltem?

Amint beérkezett az áru hozzánk, bevételezés után minden megrendelő automatikusan e-mail -t kap "Értesítés áru beérkezéséről" címszóval. Telefonos értesítést nem minden esetben áll módunkban azonnal eszközölni, de legkésőbb 1-2 nap késéssel ez is megtörténik.

 • Változhat a termék ára, a megrendelt árhoz képest?

A rendelés pillanatában raktáron levő termékek ára NEM változhat a megrendelés után. Kizárólag azon termékek ára változhat, ami a megrendelés után érkezik be hozzánk. (ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is!) Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is. Mivel a Forint a Dollárhoz és az Euróhoz képest a legkevésbé sem mondható stabilnak, és mivel az összes termék Import termék, ezért a nem készletes termékek ár módosulása elég gyakori.

 • Mi az a foglalás értesítő?

A foglalásértesítő egy automatikus üzenet, mindenki kap minden este, addig, amíg át nem veszi a rendelését. Ha a foglalásértesítőben a raktáron szó szerepel, akkor lehet jönni érte, ha piros a termék és egy következő dátum látszik, akkor sajnos nem érkezett meg a termék, és a következő dátummal várható. Ha nincs dátum, és az szerepel, hogy rendelés alatt, akkor sajnos nem érkezett meg, és a következő hétre pedig nem volt rendelhető. Ilyenkor többet csúszhat az érkezés.

 • Mennyire frissek az adatok a honlapon?

Honlapunk 10 percenként frissít, tehát teljesen friss adatokat tartalmaz! Tehát egy bizonyos termék eladását követően legkésőbb 10 perc után már a csökkentett darabszám látható a termék mellett.

 • Ki tudják-e azonnal szállítani a megrendelt terméket?

Aznapra sajnos semmi esetre sem, ha raktáron van az áru, másnapra ki tudjuk küldeni, ha a hétvége közbeesik, akkor hétfőre érkezik a csomag, de kollégánk minden esetben telefonál egyeztetés céljából.

 • Kell-e regisztrálni a rendeléshez?

Nem kell regisztrálni a megrendeléshez, csak a kapcsolattartáshoz szükséges csillagozott adatokat kell kitölteni! Futáros megrendelésnél a pontos cím megadása IRÁNYÍTÓSZÁMMAL együtt feltétlenül szükséges és fontos, különben a futár nem tudja kivinni a csomagot!

 • Lehet-e személyesen vásárolni magánszemélynek is?

Természetesen lehet, webes megrendeléstől függetlenül. A Webes rendelési felület csak extra szolgáltatás, érdemes élni vele, de nem kötelező J
Mennyibe kerül a csomag kiszállítása futárszolgálattal?
A csomagok kiszállítási díja két összetevőből áll, az egyik a csomag súlya, a másik pedig az utánvét összege, mivel a futár kezeli a pénzt. Az árak Magyarország területén bárhová érvényesek, és az Információk menüpont alatt találhatóak. A táblázatban szereplő árak bruttó (27%-os áfával terhelt) árak.

 • Van-e különbség az árak között, ugyanannyiba kerül, ha az interneten rendelem meg, mintha bemegyek és megveszem személyesen?

Természetesen nincs különbség az árak között, ugyanannyiba kerül mindkét esetben a termék. A Webes rendelési felület csak extra szolgáltatás, érdemes élni vele, de nem kötelező J
Érdemes-e lefoglalni a megvásárolni kívánt terméket?
Mindenképp érdemes lefoglalni a kívánt terméket interneten, a termék alatt látható megveszem gombbal, mert így félre lesz téve, más már nem foglalhatja le azt, és nem is vásárolhatja meg.

 • Meddig tartják a foglalásokat?

Általában 3 napig tartjuk a foglalásokat, ha valaki nem tud érte jönni 3 napon belül, de jelzi ezt felénk, természetesen meghosszabbítható ez az időtartam. Ha a foglalt termék beszerzése huzamosabb időt vesz igénybe, akkor természetesen a foglalás addig él, amíg a termék meg nem érkezik, vagy a vevő vissza nem mondja!

 • Milyen következményekkel jár, ha leadok egy rendelést, van-e vásárlási kötelezettségem? Visszamondható-e a rendelés következmények nélkül?

Nálunk nem jár semmilyen kötelezettséggel, a rendelés, foglalás leadása, hiszen mindenkivel előfordul, hogy meggondolja magát, vagy közbejön valami, ami miatt mégsem venné meg a megrendelt terméket, vagy esetleg sokáig húzódik számára a beszerzés. Ilyen esetben azért szoktunk kérni egy e-mailes, vagy telefonos lemondást, hogy ne legyen később hiába foglalva a termék.

 • Kinéztem egy alaplapot (vagy bármilyen termék lehet) de nem találom a listájukban, létezik, hogy nincs kint az árlistában? Be tudnak szerezni olyan terméket is, ami nincs benne, az árlistájukban?

Minden termék benne van az árlistában, ami kapható nálunk, ezért azt az alaplapot vagy bármilyen terméket, amit kinézett, nem forgalmazzuk, Ilyen esetekben kérjük, írjon e-mailt az info@hardverker.hu címre, és kollégánk utána fog nézni, hogy be lehet-e szerezni a kívánt terméket és tájékoztatja Önt.

 • Mi a teendő, ha el szeretne állni a vásárlástól?

Az Elállási jog kizárólag fogyasztókat illet meg. Fogyasztó: "A szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy."

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

 • Mi a teendő abban az esetben, ha elromlott a termék, amit vásároltunk?

Személyes vásárlás esetén 8 napon, futáros megrendelés esetén 14 napon belül kell ahhoz visszajuttatni hozzánk a terméket (személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal), hogy szervizes bevizsgálás nélkül cserére vagy vételár visszafizetésre kerüljön a sor. Igény esetén – amennyiben van raktáron - a hibás terméket cseréljük azonnal, más esetben előfordulhat, hogy a cserére várni kell.
8 vagy 14 napon túli vásárlás esetén a terméket szervizünk veszi át. Ilyenkor is el kell juttatni hozzánk a fent említett módokon. A termék szervizelési ideje eltérő lehet, pár nap, 3-4, vagy akár több hetet is igénybe vehet beszállítótól és a termék problémájától függően.

 • Szerviz?

Szervizes kollégáinkat a központi telefonszámon lehet elérni: +36 1 444-9990!

 • Mi van akkor, ha elhagytam a garanciajegyemet, számlámat, vagy netán hibás adat, adatokat tartalmaz?

Semmi probléma, rendszerünkben bármikor vissza tudjuk keresni a számlákat, kiadásokat és pótolni tudjuk az elveszett papírokat, ha ilyen fordulna elő, keressék bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 1 444-9990 számon, vagy e-mailen az info@hardverker.hu címen. Kizárólag elektronikus formában tudjuk küldeni a pótolni kívánt garanciajegyet és/vagy számlát a számlázásnál megadott emailcímre, így biztosítva, hogy ne kerülhessenek illetéktelen harmadik félhez ezek a bizalmas dokumentumok. Amennyiben a számla tévesen került kiállításra azt postai úton kellene eljuttatni üzletünk címére a helyes számlázási adatokat mellékelve, ilyenkor módosítjuk az adatokat és postázunk egy új számlát.

Kosár

Termék változások

Jelenleg a webshopban található termékek száma:
7764
ebből raktáron van: 2214 típus,
ami összesen 15262 db termék!

Infó

Szaküzlet és szerviz, IX. kerület
Kis- és nagykereskedelem
1094 Budapest, Ferenc tér 5.
+361444-9990

Térkép
Nyitvatartás - üzlet
Hétfő - Péntek 9:00 - 19:00
Szombat 9:00 - 16:00
Vasárnap: zárva
Nyitvatartás - szerviz:
Hétfő - Péntek 10:00 - 19:00
Szombat - Vasárnap: zárva

Ügyfélszolgálat+36 1 444-9990


Szerviz+36 1 444-9990

Üzlet


Csomagküldés+36 1 444-9990


Áruszállítás


Raktárvezető


Pénzügy

+36 70 630-7971

Üzletvezető

+36 70 620-2106

Cégvezetés

+36 1 215-7275