MNB Deviza középárfolyam (real-time)     336,17     304,61

Kiemelt gyártók

Gigabyte Asus WD Corsair Kingston Creative Logitech EK Water Delock

 

Általános Szerződési Feltételek

  • Webáruház üzemeltetője: HardverKER Online Kft.
  • Adószám: 13707329-2-43
  • Közösségi adószám: HU13707329
  • Cégjegyzékszám: 01-09-869052
  • Budapest Bank: 10102237-77782300-01004007
  • Tárhelyszolgáltató: 365 Media Kft.
  • Békéltető testület: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. (Békéltető testületről szóló tájékoztatás)

1. Rendelés, vásárlás

A megrendelések feladása elektronikus úton, a www.hardverker.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanapon történik. A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében..

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.
A webáruházban az árak mellett az aktuális, rendelkezésre álló szabad raktárkészletet is feltüntetjük. A raktárkészlet 10 percenként kerül frissítésre.

A raktáron jelenleg nem lévő megrendelt termékek ára változhat! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is.

A vásárlás lehetséges formái:

  • személyes vásárlás
  • futár általi kiszállítás (GLS Hungary futárszolgálat)

Vásárlás előtt mindenképpen érdemes leadni a megrendelést elektronikus úton, mivel ez esetben a program automatikusan befoglalja a vásárló számára a szabad raktárkészleten lévő terméket, így az már más számára nem kerül eladásra. A foglalás raktáron lévő termékek estében 3 napig érvényes, hacsak nincs külön visszajelzés a vásárló részéről ennek meghosszabbítására. A raktáron nem lévő termékek esetén a beérkezéstől számított 3 napig érvényes. Internetes megrendelés távollevők között kötött szerződésnek minősül, melyet a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet szabályoz. A megrendelések rendszerünkben rögzítésre kerülnek, később is visszakereshetőek. Megrendelés, és annak visszaigazolása magyar nyelven történik, de megjegyzés rovatba van lehetőség angol nyelvű szöveg írására is. Lehetőség van előzetes megrendelés nélküli személyes vásárlásra is, ebben az esetben viszont csak a még nem lefoglalt raktárkészlet erejéig tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Az előzetes rendelés nélkül történő vásárlás esetén nem alkalmazhatóak a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormány rendeletben foglalt előírások.

A megrendelések feldolgozása és átadása a futárszolgálat számára, hétköznapokon történik, hétvégén szünetel. A megrendelés időpontjában raktáron nem lévő, de általunk beszerezhető árukra is veszünk fel rendelést, de a teljesítés a beszerzési lehetőségektől függ.

2. Szállítási, fizetési feltételek

A megvásárolt termékhez tartozó garancialevél és a vásárlással kapcsolatos számla kiállítása a termék kiküldésével egyezően azonnal megtörténik, azokat a regisztrációkor megadott emailcímre elektronikus úton továbbítjuk. Mind a garancialevél, mind pedig a számla aláírás nélkül is hiteles, az esetleges garancia érvényesítésekor a garancialevélre és a számlára van szükség.

Kiszállítás esetén csomagolási költségeket nem számítunk fel, a szállítási költség ellenben a vásárlót terheli. Kiszállítás csak hétköznapokon lehetséges.

Csomagsúly Szállítási díj / Csomag
0,1 - 40 kg 990 Ft
40,1 - 50 kg 2990 Ft

A táblázatban szereplő árak bruttó (27% áfával terhelt) árak.

Minden 16:00-ig leadott rendelés következő munkanap garantáltan kiszállításra kerül, abban az esetben, ha minden termék raktáron van!

Ha nincs, vagy részben van raktáron a megrendelés, akkor a szállítás előrelátható időpontjáról telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk ügyfeleinket. Munkaszüneti napokon kiszállítás nincs.
Átvételkor szíveskedjen ellenőrizni a kézbesítő előtt a csomag sértetlenségét. Ha sérülést talál, ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. A csomag fizikai sérüléséről utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

3. Fizetési lehetőségek

Személyes vásárlás esetén készpénzes illetve bankkártyás (VISA, MASTERCARD, V PAY) fizetésre van lehetőség. Internetes vásárlás esetén a fizetés készpénzben, az áru átvételekor, a futárnál történik. Egyéni elbírálással lehetőség van átutalásos, illetve előre utalásos fizetési módra is.

Nem áll módunkban közösségi fordított áfás bizonylatot kiállítani sem a belföldi kiszállítás, sem a kiskereskedelmi, bolti értékesítés során, sem külföldi utas részére igazolást kiadni, külföldi utas áfa-visszaigénylésével kapcsolatos bárminemű ügyet intézni!

A Hardverker Online Kft. tájékoztatója az elállási, szavatossági, illetve jótállási jogainak érvényesíthetősége tárgyában a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján
HardverKER Online Kft.

Kosár

Termék változások

Jelenleg a webshopban található termékek száma:
7798
ebből raktáron van: 2218 típus,
ami összesen 15284 db termék!

Infó

Szaküzlet és szerviz, IX. kerület
Kis- és nagykereskedelem
1094 Budapest, Ferenc tér 5.
+361444-9990

Térkép
Nyitvatartás - üzlet
Hétfő - Péntek 9:00 - 19:00
Szombat 9:00 - 16:00
Vasárnap: zárva
Nyitvatartás - szerviz:
Hétfő - Péntek 10:00 - 19:00
Szombat - Vasárnap: zárva

Ügyfélszolgálat+36 1 444-9990


Szerviz+36 1 444-9990

Üzlet


Csomagküldés+36 1 444-9990


Áruszállítás


Raktárvezető


Pénzügy

+36 70 630-7971

Üzletvezető

+36 70 620-2106

Cégvezetés

+36 1 215-7275